总想亲身弹奏著名的教堂管风琴?现在您每天都能做到!

Een eigentijds ontwerp met een klassieke uitstraling. Orgelklanken komen prachtig

tot hun recht door uitstekende speakers.

 

 

Van scherpe Mixtuur tot zachte Roerfluit

Neem plaats achter de klavieren van de Sonnette III en kies het orgel dat u wilt bespelen. De geïntegreerde touchscreens laten direct de bijbehorende dispositie zien. Wordt het een romantisch orgel of een barok orgel? Kiest u voor een scherpe Mixtuur of een zachte Roerfluit? Wordt het een ragfijn trio of een grootse koraalbewerking?

Bespeel uw favoriete orgel in de huiskamer

Op de Sonnette III bespeelt u majestueuze kerkorgels, maar dan in uw eigen huiskamer. U beleeft het gekozen orgel alsof u in een monumentale kerk speelt. De touchscreens maken het eenvoudig om van orgel te wisselen en gemakkelijk te kunnen blijven registreren. Door de lessenaar weg te klappen kunt u de computer bedienen (bijvoorbeeld voor onderhoud of updates).

Past in elk interieur

De Sonnette III heeft een eigentijdse vormgeving. Duidelijk herkenbaar als een klassiek orgel, maar dankzij de strakke lijnen een mooi meubelstuk in elk interieur. U kunt de Sonnette III bestellen in een houtkleur of andere afwerking naar keuze.

 

  


Wilt u graag meer informatie of een brochure ontvangen dan vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. wij zullen dan z.s.m. reageren.