总想亲身弹奏著名的教堂管风琴?现在您每天都能做到!

Church Organs

Welk model zou U willen...deze?

of deze...

of misschien wel deze...

Of toch liever een modernere stijl...

 


De virtuele pijp orgels van Noorlander Orgels zijn allen handgemaakt.

Daardoor zijn de opties voor op maat gemaakte orgels vrijwel onbeperkt wat betreft ontwerp, materiaal keuze, kleuren, afwerking, vormen en stijlen.

 

Als vervanging van een pijporgel wordt vaak een (klassiek) elektronisch orgel ingezet. Jammer!

Dat kan beter. Gelukkig is er voor een beperkt budget een waardige vervanging. Het Noorlander Hauptwerk orgel heeft alles in zich om een echt pijporgel te vervangen. Het flexibele systeem heeft een natuurgetrouwe klank, grote draagkracht en is bovenal erg onderhoudsvriendelijk.

 

De virtuele pijporgels van Orgelmakerij Noorlander worden met de hand gemaakt. Daardoor zijn de mogelijkheden van maatwerk vrijwel onbegrensd. Qua ontwerp, materialen, kleuren, afwerking, vormen en stijlen.

 

Bestaande pijporgels kunnen uitgebreid worden, bijvoorbeeld door stemmen toe te voegen, een vrijstaande speeltafel te realiseren of een setzer in te bouwen. Ook het maken van een pijpenfront en echte pijporgel stemmen behoort tot de mogelijkheden.

 

Inmiddels is er veel ervaring opgedaan met installaties en plaatsingen in grote ruimten, zoals kerken en zalen.

Dit is naar onze mening het beste en meest eerlijke alternatief voor het pijporgel. Laat u overtuigen, neem contact op.

  Wilt u graag meer informatie of een brochure ontvangen dan vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. wij zullen dan z.s.m. reageren.