总想亲身弹奏著名的教堂管风琴?现在您每天都能做到!

Effectief en Elegant

Alles binnen handbereik. Alles in één oogopslag zichtbaar. Dit ís de meest ideale speeltafel. Strakke lijnen en ronde vormen maken deze speeltafel tot een spannende en indrukwekkende verschijning.

 

Mogelijkheden

Design en gemak zijn op glorieuze wijze verenigt binnen dit concept. De standaard automatische trekregisters werpen geen enkele belemmering op voor het registreren van uw muziek. Met het uitgebreide setzersysteem kunt u eindeloos en binnen een handomdraai de meest ingewikkelde registraties klaarzetten.

Digitale naamplaatjes geven het geheel een zeer exclusieve uitstraling. Ze zijn niet alleen handig, maar zien er ook erg mooi uit. Bij het wisselen van de samplesets veranderen de registernamen in een oogwenk. Door de toegepaste OLED-technologie bent u verzekerd van een haarscherp en zeer helder beeld.

Twee kleine schermen bieden u de mogelijkheid om van sampleset te wisselen. Of van temperament of setzerbank. Verder zijn de meest elementaire gegevens weergegeven op het rechter scherm.

Dit alles maakt dit model tot het absolute paradepaardje van onze modellenlijn, zowel wat techniek als wat de vormgeving betreft.

Uniek in vele opzichten

  • Tot wel 96 trekregisters
  • Automatische trekregisters
  • Opbergruimte bladmuziek in onderkast
  • Verstelbare lessenaar
  • Optie voor digitale naamplaatjes met OLED-technologie

 


Wilt u graag meer informatie of een brochure ontvangen dan vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. wij zullen dan z.s.m. reageren.