总想亲身弹奏著名的教堂管风琴?现在您每天都能做到!

Onze historie:

Op 27 december 2015 bracht dhr. Bos een bezoek aan de Noorlander showroom in Lunteren, om enkele onderdelen te kopen voor zijn zelfgemaakte Hauptwerk orgel. Bij binnenkomst voelde hij de warmte en compassie van de medewerkers. Het gevoel was wederzijds dat na dit eerste bezoek een stevig businessplan kon worden gemaakt. Terug in Shanghai, China, waar dhr. Bos destijds woonde en werkte, deelde hij zijn ervaringen met zijn zakenpartner dhr. Cao Zhi Hui en samen reisden zij naar Nederland om dhr. Cao te introduceren bij Orgelmakerij Noorlander en hun bijzondere product. Orgels van Hollandse origine met een warm gevoel. Een basis voor een goede samenwerking was gelegd en alle zeilen werden bijgezet om Orgelmakerij Noorlander te presenteren op de beurs Music China 2016. Veel werk is geleverd en de introductie van Orgelmakerij Noorlander werd een succes. Veel mensen kwamen naar de stand en waren erg enthousiast over de levensechte klank van onze orgels. Naast de beurs waren er nog vele andere evenementen waaronder een concert in Shanghai met een bekende Nederlandse organist.  Crescendo Virtual Pipe Organs heeft ook aandacht voor het onderwijzen van organisten met de ondersteuning van verschillende enthousiaste orgelliefhebbers in Shanghai. Na dit succesvolle eerste jaar volgde de Music China 2017.

 


 

 

Er is een groeiende interesse van Aziaten voor de orgelmuziek. Ze leren het instrument meer en meer kennen en realiseren zich waarom het orgel de ‘Koning der Instrumenten’ is.

Inmiddels zijn er diverse instrumenten verkocht, waaronder een groot 4-klaviers orgel met 96 trekregisters wat geplaatst is in Tianjin.

 


 

 

 

Wegens het succes van de officiële introductie werd een showroom geopend waar potentiële klanten onze orgels kunnen bespelen.